Wednesday, June 13, 2012

Wordless Wednesday : Ayat Orang Popular

Posted by Syahmi Meon at 9:45 PM
pernah tak jumpa dengan orang yang rasa dia popular???
hahah...mesti la pernah kan..
kadang2 rasa menyampah..
kadang2 rasa 'ada aku kesah??"

kalau kat sekolah ayat orang popular
mesti bunyi dia gini..
"ada abang tu nak buat aku ni adik angkat dia..
segan la..lagipun abang2 angkat yang lain pun dah ramai.."
kalau lelaki lak..
"segan betul aku bila lalu tepi kelas adik2 ni..
mesti ada je dok pandang2 aku..
yang panggil2 nama pun ada.."

kalau kat IPT lak
lebih kurang gitu la..
tapi bunyi lain sikit..
"dah banyak jawatan saya pegang
kadang2 rasa letih jugak..
nak buat macam mana dah orang pilih.."

kalau artis popular bunyi nye gini..
"gosip2 macam ni biasalah bila dah jadi artis..
pi mana2 pun semua orang kenal..
buat apa2 semua orang nak amik tahu.."

kalau kat blog pun ada jugak weh..
ingat tak de ke???
"ish..rimas la..kat facebook ramai sangat rakan
aku..tu belum campur kat twitter.
bila nampak je aku online berapa ramai yang dok ajak ceting2..
bukan sembang apa pun just nak tau umur,
suka makan apa...kadang2 bila tak update
semua pakat dok tanye kenapa..ah!!lemas la.."

hahhahah..
korang rasa2 korang gelemer tak??
hahaahaha
sekian :D

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

kisah - kisah meon Copyright © 2012 Design and Graphic by Syahmi Meon Template